Thisted

Erhverv blev lovet bedre vilkår

Rammebetingelser skal være i orden for at skabe vækst, lød det fra erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) under besøg på netIip

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Bo Lehm

THISTED:Bedre infrastruktur og gode rammevilkår stod højt på ønskelisten hos it-virksomheden netIp, da den mandag fik besøg af erhvervs - og vækstminister Troels Lund Poulsen (V).

Et besøg, som ikke kun var imødeset med spænding hos Lene Kjelgaard Jensen (V), borgmester i Thisted Kommune og hendes kollega og partifælle Hans Ejner Bertelsen fra Mors.

- Jeg håber, at ministerens besøg kan være med til at sætte området på landkortet. Vi har brug for en god infrastruktur og gode rammebetingelser til erhvervet, sagde Lene Kjelgaard Jensen.

Men også gode uddannelsesmiljøer eller samlingssteder som Cold Hawaii til unge, der vælger at uddanne sig på egnen, skal der til, hvis lokale virksomheder skal vinde kampen om at tiltrække ung kvalificeret arbejdskraft udtrykte Carsten Hedemann, adm. direktør for netIp, og bestyrelsesformand Martin Kjølhede ønske om under rundvisningen på firmaets hovedkvarter i Thisted.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst