Casper og Martin er fædre og forretningspartnere. De har givet håndslag på en afgørende beslutning

Er der et paradigmeskifte undervejs i dansk iværksætteri? Det håber to fædre og forretningspartnere, som ikke kun måler succes på vækstkurven

Martin Lie og Casper Skjold Nielsen er begge to fædre og forretningspartnere i konsulenthuset Cand. <i>Foto: Caroline Bundgaard.</i>

Martin Lie og Casper Skjold Nielsen er begge to fædre og forretningspartnere i konsulenthuset Cand. Foto: Caroline Bundgaard.

AALBORG:- Måske kunne vi have vækstet mere, hvis vi havde været mere kompromisløse, siger Martin Lie og smiler over til sin makker, der nikker.

- Men vi vil ikke vækste på bekostning af vores medarbejdere. Vi vil vækste sammen med dem.

Martin Lie og Casper Skjold Nielsen er begge to fædre og forretningspartnere i konsulenthuset Cand. I den rækkefølge.

- Og jeg er egentlig stolt af, at vi formår at drive en vækstvirksomhed, hvor der er plads til dét, siger Casper Skjold Nielsen, der ligesom Martin Lie har to børn under fem år.

Han lægger heller ikke skjul på, at netop børnene har givet piben en anden lyd. I virksomhedens spæde start tenderede makkerparret den stereotype iværksætter:

Fuld fart fremad – og fredagsbar til ud på de sene aftentimer.

I den fulde artikel kan du læse, hvordan de insisterer på at drive deres virksomhed i dag. Og hvorfor de mener, at flere arbejdspladser bør se på barsel som en gylden mulighed.

Du kan læse artiklen gratis på vores søstermedie Vigeur.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.