Her er Fårups nye attraktion

"Rundrejsen" og opgradering af område til de yngste vil møde Fårup-gæsterne til sæson 2023, som er lige om hjørnet

Når Fårup Sommerland åbner dørene for gæster 3. april, bliver det med spændende nyheder for de mindste. <i>PR-foto</i>

Når Fårup Sommerland åbner dørene for gæster 3. april, bliver det med spændende nyheder for de mindste. PR-foto

FÅRUP:Traditionen tro er en ny sæson i Fårup Sommerland ensbetydende med præsentationen af en nyhed. Når den 48 år gamle park 3. april slår dørene op for endnu en sæson, bliver det med en nyhed til de mindste gæster nemlig "Rundrejsen".

Der er tale om en karrusel i to etager, som kommer til at bære præg af parkens mangeårige historie. I toppen af karrusellen kan man nemlig se hyggelige historiske brudstykker, og derved bliver det en nostalgisk rundrejse i tid og minder, når man sætter sig på karrusellen.

"Rundrejsen" flytter ind ved siden af "Motorbøllen", og hele området gennemgår en større forandring for at skabe et sandt mekka for Fårups mindste eventyrere. 

Der bliver skabt et nyt miljø med plads til leg og sjov, som blandt andet består af en ny sandkasse samt et nyt sanseområde med udfordringer til de mindste. 

Tue Albrektsen, der er teknisk chef i Fårup Sommerland følger byggeriet, som indtil videre forløber planmæssigt.   <i>Foto: Fårup Sommerland</i>

Tue Albrektsen, der er teknisk chef i Fårup Sommerland følger byggeriet, som indtil videre forløber planmæssigt.   Foto: Fårup Sommerland

Af yderligere tiltag til den kommende sæson er også etableringen af en træterrasse ved "Restaurant Oasen", ligesom den såkaldte isbutik "Is Sand" bliver udvidet.

Efter en sæson med besøgsrekord og åbning af parkens største investering nogensinde - nemlig Fønix - ser direktør Niels Jørgen Jensen på sæson 2023 med optimistiske briller.

- Årets nyhed er i den anden ende rent fartmæssigt i forhold til Fønix, men jeg har store forventninger til det helt nye område omkring "Rundrejsen", som får sig en gevaldig overhaling med ny isbutik og nyt spiseområde, hvor forældre kan slappe af, mens de yngste kan hygge sig på nyt legeområde lige foran, og de lidt ældre kan boltre sig i det nye sandkassemiljø, siger Niels Jørgen Jensen.

Det nye børneområde er centralt placeret i Fårup. <i>Foto: Fårup Sommerland</i>

Det nye børneområde er centralt placeret i Fårup. Foto: Fårup Sommerland

Fårup Sommerland kan i øvrigt glæde sig over, at rutsjebanen "Fønix" netop har modtaget endnu en pris - denne gang fra Tyskland, hvor den er blevet kåret i kategorien "Roller Coaster" sammen med to øvrige rutsjebaner fra henholdsvis Italien og Tyskland.

- Det er den fjerde pris, som Fønix får, og selv om den allerede har et år på bagen, er interessen og tiltrækningskraften i Fønix i hele Europa stor. Det glæder vi os over, og jeg er sikker på, at Fønix fortsat vil trække fartglade turister til parken i den kommende sæson, siger direktør Niels Jørgen Jensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.