Indretning i sundhedssektor bliver mere nordjysk

Line Søe (tv.) og Mia G. Thomsen arbejder sammen om totalløsninger til sundhedssektoren. Privatfoto
Nordjylland 17. april 2018 10:09

NORDJYLLAND: De to nordjyske virksomheder Rumas og Danish Healthcare Design har indledt et samarbejde om design og indretning i sundhedssektoren. Samarbejdet har fokus på totalløsninger til klinikker og sunhedshuse i Danmark, Skandinavien og Nordeuropa.

Rumas i Aalborg er kendt af de fleste for sin produktion af kontormøbler. Firmaet har eksisteret siden 1969 og begyndte oprindeligt med at lave køkkener. I dag er firmaets fokus udelukkende møbler til erhverv med alt, hvad det indebærer af kontorer, møderum, receptioner, garderober, kantiner, loungeområder osv.

Danish Healthcare Design, der holder til i Hobro, er et nyt navn, men det bygger på et par velkendte firmaer i sundhedsbranchen.

Virksomheden opstod 1. januar 2018 ved fusion af Climo A/S og Inform A/S. Dermed har Danish Healthcare Design en bred palette af inventarløsninger og stole/lejer inden for sundhedssektoren.

Og nu bliver paletten endnu bredere, fortæller Mia G. Thomsen, der er projektdirektør hos Danish Healthcare Design. For gennem det nye samarbejde kan man trække på den erfaring og de produkter, Rumas bringer med.

- Vores erfaring med indretning af klinikker og klinikrum tilføjes en ny dimension gennem samarbejdet med Rumas og deres indretningsarkitekter, siger hun.

Samarbejdet indebærer, at Mia G. Thomsen fremover får kontor hos Rumas i Aalborg. Kontakten til sundhedssektoren skal ske gennem Danish Healthcare Designs salgs- og projektorganisation og internationale forhandlernetværk.

Også hos Rumas er der forventninger til samarbejdet.

- Vi ser gode forretningsmæssige muligheder og glæder os til samarbejdet med en virksomhed, der som os selv har fokus på design og høj kvalitet, siger adm. direktør hos Rumas, Line Søen. jl

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...