Kristian kvittede direktørjobbet uden en plan B

Hvad får en højt placeret og godt tilfreds direktør til at opsige sit job efter 10 år hos en virksomhed, han kun kan sige gode ting om?

Kristian Bluhme har taget et kæmpestort skridt i sit arbejdsliv. Foto: Claus Søndberg.

Kristian Bluhme har taget et kæmpestort skridt i sit arbejdsliv. Foto: Claus Søndberg.

Dette er en artikel fra vores nye erhvervsmedie Vigeur. Vil du læse den i sin fulde længde, så finder du den her.

Den 43-årige Kristian Bluhme forbløffede en del, da han forleden meldte ud, at han havde opsagt sit job hos den nordjyske virksomhed Mogens Daarbak – og at han ikke har et andet på hånden.

Ganske enkelt og helt udramatisk.

Så selvom mange nok vil fristes til at tro, at der ligger en uofficiel forklaring bag Kristian Bluhmes opsigelse, er der ifølge hovedpersonen ingen anden forklaring, end at han vil videre i og med sit liv.

- Udfordringerne var fede nok, men indimellem skal man bryde op. Prøve noget nyt. Jeg syntes, at der var en god anledning til det, da virksomheden skulle opfinde sig selv på ny. Det var et godt tidspunkt, fortæller han.

Som 43-årig skal Kristian Bluhme regne med at have 28 år tilbage på arbejdsmarkedet. Hvordan det økonomisk kan hænge sammen at gå fra lønnen som kommerciel direktør til dagpengesats, har Kristian en god forklaring på.

Og så var det faktisk en helt særlig bog, der var med til at skubbe ham ud i den store beslutning om at opsige sit velbetalte job.

Læs hele historien om Kristian Bluhme - og lad dig inspirere - på Nordjyskes nye erhvervsmedie Vigeur.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.