Makkerpar satser millioner på at gøre økologi så billigt, at alle kan være med

I anonym fabrikshal i Aars dyrker Kaya Herbs krydderurter i op til syv etager og efter metoder, der udspringer af et ønske om at lette presset på naturen

Robert Pedersen (th) er den, der står for udvikling af dyrkningsmetoder, herunder forsøg med belysningen, mens Claus Wimmer-Aune (tv) har ansvar for udvikling af forretningskonceptet.

Robert Pedersen (th) er den, der står for udvikling af dyrkningsmetoder, herunder forsøg med belysningen, mens Claus Wimmer-Aune (tv) har ansvar for udvikling af forretningskonceptet.

Udefra ligner det enhver anden lager- eller fabrikshal, men inden døre hos Kaya Herbs ApS i Aars venter et syn, der vil komme bag på de fleste.

Når man først har fået pudset brillerne, der straks dugger i den fugtigvarm...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.