Mangemillionær kører lastbil, når han burde holde fri: - Jeg siger aldrig, hvem jeg er

43-årige Christian Nielsen forsøger at finde mere tid til at være sammen med sine børn. Men han er ikke vildt god til det

Christian Nielsen er både direktør og hovedejer og har i årevis haft fingrene nede i alle dele af sin forretning. Foto: Claus Søndberg

Christian Nielsen er både direktør og hovedejer og har i årevis haft fingrene nede i alle dele af sin forretning. Foto: Claus Søndberg

Dette er en artikel fra vores nye erhvervsmedie Vigeur. Vil du læse den i sin fulde længde, så finder du den her.

Elevatoren, der fører op til sjette sal i en bygning på Østre Allé i Aalborg, er lige akkurat stor nok til, at Christian Nielsens ildrøde Ferrari Portofino kan være der.

For nogle uger siden tog han pladerne af for denne sæson, gjorde den ren og trillede den ind i elevatoren, så den kunne tage turen op på kontoret, hvor den nu holder parkeret midt i det hele.

Men det er ikke et udtryk for, at Christian Nielsen har tabt jordforbindelsen. Faktisk går han mere op i lastbiler end hurtige biler, siger han.

Christian Nielsen er, på trods af at være blandt de mest velhavende i Nordjylland, stort set ukendt i offentligheden. Og han tager imod på hovedkontoret iført sokker.

Han har sørget for, at der er gulvtæppe på kontoret, fordi han hader at have sko på.

Læs historien om den 43-årige nordjyde med en formue på over 500 millioner kroner - og det, som nogen nok vil kalde en spøjs fritidsinteresse - på Nordjyskes nye erhvervsmedie Vigeur.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden