Nordjysk IT-kæde fortsætter væksten

LabTech Data har overtaget Data Discount

Frank Bisgaard Andersen (t.v.) og Peter Berke skal arbejde sammen i LabTech Data’s regi. Privatfoto

Frank Bisgaard Andersen (t.v.) og Peter Berke skal arbejde sammen i LabTech Data’s regi. Privatfoto

NORDJYLLAND:LabTech Data A/S har udvidet forretningen - denne gang i hjembyen Aalborg. Det sker efter, at ejeren af Data Discount, Peter Berke har valgt at sælge og træde ind som ny økonomichef i LabTech-koncernen.

Aktiviteterne i LabTechs nuværende butik på Boulevarden i Aalborg overføres til den fysisk større nabobutik.

- Kunderne i de før to butikker vil stadig møde kendte ansigter, mens erhvervspersonalet flyttes til den nye fælles LabTech-erhvervsafdeling på Anker Engelunds Vej i Aalborg, der understøtter alle efterhånden 22 butikker, der er placeret i Kbh, Aarhus, Odense og hjembyen Aalborg samt i en række andre danske byer, forklarer direktør og stifter af LabTech Data A/S, Frank Bisgaard Andersen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Butikken på Boulevarden vil på sigt også komme til at levere covers og telefon-accessories, som er en del af det nye koncept, der blev indlemmet i koncernen ved opkøbet af WeCoverYou-kæden i januar i år. Planen er, at vi inden for kort tid kan sælge og servicere telefoner, tablets samt endnu flere Apple-produkter fra vores ”nye” butik på Boulevarden i Aalborg, ligesom vi selvfølgelig også arbejder den vej i vores 21 andre butikker rundt om i landet.

Med nu mere end 110 medarbejdere i 22 butikker tror Frank Bisgaard Andersen på fremtiden.

- Vi er overbeviste om vores strategis holdbarhed i forhold til kunderne: Altså kombinationen af den kundetryghed som et lokal forankret butiksnet skaber sammen med et bagved liggende center af specialiserede kompetencer, og en volumen der sikrer adgang til kvalitetsvarer til konkurrencedygtige priser.

Frank Bisgaard Andersen udelukker ikke, at etablering af nye butikker, der passer ind i LabTech Data-konceptet i det øvrige land, kan fortsætte.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.