Egypten får comeback fra Aalborg

Den kommende vinter sælger Bravo Tours rejser til Hurghada

Jørn Larsen
Den kommende vinter kan man igen komme direkte til Egypten fra Aalborg Lufthavn. Arkivfoto
Nordjylland 13. februar 2018 12:46 - Opdateret 13. februar 2018 20:24

NORDJYLLAND: Efter nogle års pause er Egypten tilbage med rejser direkte fra Aalborg Lufthavn. Det er Bravo Tours, der lægger for med en rute til Hurghada, som går i luften til oktober og flyver vinterhalvåret over.

Peder Hornshøj, der er adm. direktør for Bravo Tours, forklarer, at rejser til Egypten har solgt rigtig godt fra Billund og København, og derfor er det oplagt at prøve rejsemålet af fra Aalborg Lufthavn igen.

Urolighederne i Egypten har ellers betydet, at antallet af rejser til landet de senere år er styrtdykket. Da det gik allerbedst var der 30-35 ugentlige afgange fra Danmark til Egypten. Det faldt til en håndfuld afgange om ugen - men nu er der kommet gang i salget af rejser til landet igen, og den kommende vinter vil der være 15-16 ugentlige afgange.

- Hurghada er først og fremmest et solsikkert valg, dernæst er det fuld af spændende oplevelser - lige fra dykkermuligheder til spændende historie ved pyramiderne og sidst, men ikke mindst er det prisbilligt, siger Peter Hornhøj.

- Her får man et godt resort med all inclusive og mange faciliteter til det samme, som en ferielejlighed uden pension koster på De Kanariske Øer. Det er mange fordele ved ét rejsemål.

Det bliver Bravo Tours faste samarbejdspartner, PrimeraAir, der står for flyvningerne.

Et andet charterselskab, Spies, har ligeledes købt sig til pladser på flyet

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...