Planer gået i fisk: Fiskeristyrelsen flytter ikke til Nordjylland

Miljø- og Fødevareministeriet har ikke aktuelle planer om en udflytning af Fiskeristyrelsen

Arkivfoto: Diana Holm

Arkivfoto: Diana Holm

NORDJYLLAND:Planerne om en Fiskeristyrelse uden for Københavnsområdet er gået i fisk for Socialdemokratiet, skriver FødevareWatch.

I et svar til Folketinget hedder det, at Miljø- og Fødevareministeriet ikke har aktuelle planer om en udflytning af Fiskeristyrelsen.

- Jeg er grundlæggende helt enig med det, erhvervsministeren har udtalt om Fiskeristyrelsen. Regeringens ambition er hele tiden at sikre bedre balance mellem land og by. Dog har Fiskeristyrelsen været plaget af en masse rod, og både Kammeradvokaten og Rigsrevisionen har i flere rapporter påpeget, at der er behov for et massivt genopretningsarbejde. Den genopretning er fortsat i gang og det er derfor jeg siger, at regeringen ikke har nogle aktuelle planer om en udflytning af styrelsen, siger fødevareminister Mogens Jensen i en kommentar.

Det har ellers tidligere været planen for Socialdemokratiet, der i 2017 foreslog, at Fiskeristyrelsen skulle flytte til Nordjylland. Det skete dengang som en konsekvens af de mange sager om fiskekvoter og kvotekonger i branchen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.