Populær fidus: Sådan bliver byggeriet færdigt med et snuptag

Træelementer er nu fuldt integreret i produktionen hos Leth Beton - og det giver flere fordele for virksomheden og dens kunder

Leth Beton bygger elementer i beton og træ, og det giver grønnere huse og bedre indeklima. <i>Privatfoto</i>

Leth Beton bygger elementer i beton og træ, og det giver grønnere huse og bedre indeklima. Privatfoto

BEDSTED:Leth Beton i Bedsted er, som navnet antyder, bedst kendt for deres betonelementer, der bruges vidt og bredt i byggeriet rundt omkring i landet.

Men som led i virksomhedens grønne omstilling har Leth Beton nu kastet sig over et andet råmateriale, som supplement til betonen:

En hybridløsning, hvor beton og træ går hånd i hånd. Det er allerede blevet en populær fidus, som giver flere fordele både for virksomheden og kunderne.

Ved at kombinere både træ- og betonelementer, tager Leth Beton de bedste egenskaber fra de to materialer, hvilket giver en stærk kontruktion, der er velegnet til blandt andet rækkehuse og etagebyggerier op til fem etager.

Samtidig kan en langt større del af færdiggørelsen finde sted på fabrikken i Bedsted, hvilket sparer tid ude på byggepladsen, så elementerne kan leveres og placeres med et snuptag.

"Man får en optimal udnyttelse af råvarerne, et reduceret CO2-aftryk og en bygning, der har gode indeklimaegenskaber," skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Leth Beton har sit eget montagesjak, der besidder en stor specialviden, og som forestår den samlede montage af alle elementerne. Produktkataloget spænder over beton- og lerklinkerbetonvægge, træelementer, trapper, altaner, søjler og bjælker samt elevatorskakte.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.