Mekoprint kom godt ud af regnskabsår med rekordstor omsætning

Plads til endnu flere investeringer efter tilfredsstillende regnskab

Mekoprint Holding A/S har haft et år med rekordstor omsætning og en stigende indtjening. Virksomheden har i dag over 500 ansatte - flest i Nordjylland, hvor der er afdelinger i Støvring og Aalborg. Foto: Mekoprint
Nordjylland 14. februar 2018 14:16

NORDJYLLAND: Mekoprint Holding A/S afleverede onsdag årsregnskabet for 2016/ 2017, og det blev et år med rekordstor omsætning og en stigende indtjening.

Tallene viser en stigning i nettoomsætningen fra 354 mio. kr. til 400 mio. kr., og en stigning i det samlede resultat før skat fra 10,7 mio. kroner i 2015/2016 til 20,1 mio. i 2016/2017. Regnskabsåret løber fra 1/10 - 30/9.

Anders Kold, der er administrerende direktør i Mekoprint, er meget tilfreds med resultatet:

- Det forrige regnskabsår bar præg af en række opkøb, som var med til at sikre vækst, men som også påvirkede vores slutresultat, siger han og fortsætter:

- Regnskabsåret 2016/17 er fortsat påvirket negativt af tidligere opkøb, men væksten er drevet af organisk vækst med både eksisterende og nye kunder. Det vidner om, at vores særlige tilgang til samarbejde er noget kunderne kan mærke og kvitterer for. Derfor er jeg også særligt stolt af vores organisation, hvor alle kæmper for at gøre det endnu bedre for vores kunder fra salg til udvikling.

Det fine årsresultat giver plads til endnu flere investeringer. I regnskabsåret 2017/2018 arbejdes med rekordstore investeringer for over 50 mio. kroner. Hovedparten af disse penge bliver brugt i Nordjylland til nye bygninger, nye maskiner og øget automatisering.

Mekoprint udvikler og producerer komponenter og totalløsninger omkring elektronikken i hver enkelt kundes produkt. Virksomheden har et produktprogram der spænder vidt - alt lige fra betjeningsløsninger til trykte sensorer, over kabinetter, finmekaniske komponenter og kabler, der forbinder elektronikken.

Mekoprint har ca. 500 medarbejdere i Danmark, Polen og Kina. jl

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...