Spar Nord satser på inkasso

Investerer millionbeløb i inkassoplatformen Debito

Andrea Jessen Jakobsen
Morten Holst Henriksen (tv.) og Christoffer Baadsgaard fortsætter udviklingen af den nye inkassoplatform. Privatfoto
Nordjylland 17. april 2018 14:28 - Opdateret 17. april 2018 15:09

NORDJYLLAND: Den aalborgensiske startup Debito er siden etableringen i 2015 lykkedes med at udvikle en digital inkassoplatform, der gør det muligt for små og mellemstore virksomheder at kræve penge ind fra kunder, der ikke har betalt deres regning.

Succesrate på 86 procent

Inkassovirksomheden har allerede inddrevet knap 20 millioner kroner på vegne af sine kunder, hvilket svarer til en succesrate på 86 procent.

Derfor har Spar Nord investeret et mindre millionbeløb i Debito, der skal gøre livet lettere for bankens erhvervskunder.

- Vi har at gøre med en startup, som vi via vores incubator-program har fået et særdeles godt kendskab til, og som har bevist et reelt potentiale i markedet, siger direktør for kommunikation og forretningsudvikling i Spar Nord, Ole Madsen.

- Derfor er vi overbeviste om, at vi med den her kapitalindsprøjtning og fortsatte samarbejde kan gøre Debito til en løsning, som rigtig mange af Spar Nords erhvervskunder og andre små og store virksomheder vil sætte pris på.

Produktforbedring

I forlængelse af Spar Nords investering kan Debitos to stiftere, Christoffer Baadsgaard og Morten Holst Henriksen, nu fortsætte udviklingen af den nye inkassoplatform og sætte handling bag planerne om at udbrede løsningen i både Danmark og udlandet.

- Vores foreløbige erfaringer tyder på, at rigtig mange af Spar Nords erhvervskunder og andre virksomheder i Danmark vil tage godt imod løsningen, og så arbejder vi på en række muligheder for at gøre løsningen endnu mere tilgængelig - eksempelvis ved integration til netbank, uddyber Christoffer Baadsgaard og tilføjer:

- Og så har vi jo at gøre med et produkt, der relativt let lader sig skalere, så via samarbejdet med Spar Nord er vi i fuld gang med at afsøge mulighederne for samarbejde om udbredelse af løsningen i blandt andet Norge, Sverige, Tyskland og England.

Debito forsætter indtil videre med at drive virksomheden fra kontoret i Spar Nords hovedsæde.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...