Mad

Tre nordjyske fødevareproducenter hædret for god smag

Skøn og innovativ kaffedessert lød det bl.a. om Kaffeis med smag fra Gedsted

Nordisk Brænderis stifter Anders Bilgram var i Herning for at modtage en pris. Der var også priser til Launis A/S og til Den Gamle Foderstof.  Foto: Tony Brøckner

Nordisk Brænderis stifter Anders Bilgram var i Herning for at modtage en pris. Der var også priser til Launis A/S og til Den Gamle Foderstof. Foto: Tony Brøckner

NORDJYLLAND:Der var hæder til tre nordjyske fødevareproducenter ved ”International Food Contest”, der afvikles i Messecenter Herning i disse dage. Det var Den Gamle Foderstof i Gedsted, Nordisk Brænderi i Hjortdal ved Fjerritslev , samt Launis A/S i Skagen, der gik til tops.

Bag messen står Mejeriforeningen / Mejeriudvalget, Foreningen af mejeriledere og funktionærer, Foreningen Danmarks Privatmejerier samt Dansk Oste- og Smørforening.

Den Gamle Foderstof har med virksomhedens ”Kaffeis med knas” modtaget Mejeribrugets Gourmetpris 2019 i kategorien ”Konsummælksprodukter og iscreme”.

Dommerkommentar: Imponerende mejerihåndværk, der lykkes med at være både flødecremet og sprødt, meget præcist tilsmagt med en perfekt disponeret sødme og en meget naturlig og behagelig kaffesmag. Skøn og innovativ kaffedessert.

Nordisk Brænderi har med virksomhedens akvavit ”Nordisk Aquavit Monastery” 41,5% vol. vundet Food Award

Begrundelse: Spændende kombination af urter, der tilsammen giver en fyldig og intens smag, med noter af blandt andet mynte, lakridssødme og kommen.

Launis A/S har med virksomhedens produkt ”Danske Skagen Rejer” modtaget Mejeribrugets Gourmetpris 2019 i kategorien ”Kød & Seafood”

Begrundelse: Ren, fin, frisk rejesmag; flotte kontraster i farven og perfekt bid.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst