Hanstholm

Erhvervsforum stiftet med behersket talelyst

Få indlæg betød, at stiftende generalforsamling i Hanstholm blev udsat i tre kvarter

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Omkring 90 erhvervsfolk fra Thisted Erhvervsråd og Hanstholm Havneforum besluttede torsdag aften at nedlægge de to foreninger og i stedet blev Thy Erhvervsforum stiftet. Det skete uden dramatik og debat. Foto: Ole Iversen


HANSTHOLM: De to bestyrelser i henholdsvis Thy Erhvervsråd og Hanstholm Havneforum havde sat klokken 20.30 i Hotel Hanstholm som det tidspunkt, hvor de to foreningers generalforsamlinger skulle samles hver for sig med det formål at nedlægge sig selv.
En halv time senere skulle så den nye forening Thy Erhvervsforum stiftes.
Men der gik kuk i timeplanen.
Klokken 19.40 måtte ordstyreren advokat Jacob Schousgaard konstatere, at der ikke var flere indlæg og spørgsmål til fusionen af de to foreninger, der i al det væsentligste drejede sig om tekniske spørgsmål.
Formanden for Thy Erhvervsråd, Kjeld Pedersen, tog derefter ordet, og henviste til den dagsorden med ordene, at det ikke kunne udelukkes, at der ville møde medlemmer op kl. 20.30 kun for at deltage i generalforsamlingerne.
Derfor blev mødet suspenderet i tre kvarter og genoptaget efter de tidspunkter, der var nævnt i dagsordenen.
Mødet blev indledt af Lars Torrild, som på tre kvarter gennemgik visioner for Thy Erhvervsforum. Efter ham forklarede advokat Jacob Schousgaard den nye forenings vedtægter, og så var det det hele mere eller mindre overstået i god ro og orden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.