Eriksen: Jeg fik vist, jeg kunne være med

Christian Eriksen mener, at han præsterede bedre end i de seneste landskampe, selv om han ikke fik scoret.

Eriksen: Jeg fik vist, jeg kunne være med

Det var ikke Christian Eriksens bedste kamp, men Ajax-profilen mener selv, at han spillede en godkendt kamp for Danmark i 2-3-nederlaget til Portugal ved EM.

- Hvis du ser bort fra de fejlafleveringer, jeg lavede til sidst, hvor jeg var lidt træt, så synes jeg egentlig, at jeg var mere med i spillet og bidrog med mere.

- Jeg synes, jeg fik vist, at jeg godt kunne være med, siger Eriksen.

Midtbanespilleren ærgrede sig over, at Danmark tabte efter at været kommet tilbage fra 0-2 til 2-2.

- Det er meget bittert. Nu havde vi brugt så mange kræfter på at komme tilbage, så det var ikke ret sjovt at tabe i de sidste minutter, fortæller kreatøren.

- Stemningen var meget bitter. Det tror jeg også, at alle kan forstå, når vi havde kæmpet så meget for at komme tilbage for kun at tabe det hele igen, siger han.

Portugals mål til 1-0 og 2-0 var for nemme, og danskerne burde have forsvaret bedre i de situationer, mener Eriksen.

- 0-1-målet var på en dødbold, hvor vi ikke rigtigt var helt klar. Det var nogle nemme mål, de fik. Men det var et plus, at vi kunne hente dem igen, fastholder Eriksen.

- Vi har stadig muligheder. Vi har stadig tre point. Vi må se, om vi kan slå Tyskland på søndag. Vi har slået et godt hold en gang her ved EM, og hvorfor skulle vi ikke kunne gøre det igen, påpeger han.

Danmark vandt sin første kamp ved EM med 1-0 over Holland.

/ritzau/