Eriksen kender Burnley godt: Vi skal slå dem igen

To gange i sæsonen har Tottenham slået Burnley, og det skal klubben gøre igen søndag, siger Christian Eriksen.

Tottenham kan lørdag rykke forbi både Southampton og Liverpool, hvis klubben lykkedes med at vinde udekampen mod Burnley.

Og netop Burnley er man stødt ind i flere gange denne sæson, og det kendskab skal udnyttes til en sejr, siger Christian Eriksen til Tottenhams hjemmeside.

- Vi ved, hvordan Burnley spiller, for vi har allerede mødt dem tre gange i denne sæson. Selv om alle kampe er forskellige, så giver det en smule hjælp at have mødt dem før, fordi vi ved, hvordan man skal spille mod dem, siger Christian Eriksen.

I ligasammenhæng vandt Tottenham klubbernes indbyrdes møde i december, mens Eriksens klub først spillede 1-1 på udebane for sidenhen at vinde omkampen 4-2 hjemme over Burnley i FA Cuppen.

- Forhåbentlig får vi en god dag. Vi slog Leicester i vores sidste kamp, og vi går ind til kampen med selvtillid, selv om vi ved, at vi kan spille bedre, end vi gjorde mod Leicester. Forhåbentlig får vi endnu en sejr, siger Christian Eriksen.

Danskeren påpeger dog, at Burnley trods placering under nedrykningsstregen går ind til kampen med selvtillid.

- Burnley vil have meget selvtillid efter at have vundet over Manchester City, og det skal de også have, når de har slået et så stærkt hold, siger danskeren.

Der er kampstart søndag klokken 14.30 i Burnley.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.