Eriksen og Fischer har fundet kemien

Samarbejdet mellem de to unge "briter" fungerede mod Armenien

Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix
Sport 5. september 2016 09:50

KØBENHAVN: Christian Eriksen og Viktor Fischer kender hinanden fra deres fælles fortid i den hollandske storklub Ajax, og søndag kom det til udtryk med masser af stærke kombinationer mellem de to spillere i landsholdets 1-0-sejr over Armenien.

De to spillere stod også bag Danmarks enlige mål, da Viktor Fischer viste både overblik og god teknik ved at spille Christian Eriksen fri med en hælaflevering, før Eriksen hamrede bolden i mål med en førstegangsafslutning.

- Under opvarmningen havde vi lavet øvelsen tre gange, og det var meget dejligt, at det også lykkedes i kampen, hvor det gjaldt.

- Viktor og jeg har spillet sammen i Ajax, og vi ved, hvordan hinandens mønstre er. Vi kommunikerer godt, og vi forstår hinanden godt på banen, og det bar heldigvis frugt, siger Christian Eriksen.

Viktor Fischer mener ligeledes, at søndagens samarbejde mellem de to som udgangspunkt fungerede godt, selv om der var flere fejl.

- Vi spiller meget, meget simpel fodbold, men også rigtig god fodbold. Når vi laver sådan et mål, er der ingen grund til at gøre det mere besværligt, end det er.

- Det kunne vi have fortsat med, og det gjorde vi også i store dele af kampen. Men der var også nogle situationer, hvor vi gjorde det mere besværligt, siger Viktor Fischer.

De to Premier League-spillere får muligheden for at spille sammen igen, når Danmark møder Polen 8. oktober.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...