Sport

Eriksen og Tottenham lod sejren glide væk

Monaco fik udlignet til slut og var også tæt på at tage sejren

Foto: Andrew Couldridge/Scanpix

Foto: Andrew Couldridge/Scanpix

MONACO:Tottenham var på vej mod en sejr i Europa League over AS Monaco, men opgøret endte som en slem engelsk skuffelse.

I slutfasen scorede indskiftede Stephan El Shaarawy til slutresultatet 1-1 for de franske værter, der endda var tæt på at tage sejren.

De engelske gæster kan takke sig selv for, at holdet ikke har maksimumpoint efter de to første kampe i gruppe J, da Tottenham virkede lidt for tilfredse, efter at Erik Lamela før pausen havde scoret til 1-0.

Med en særdeles anonym Christian Eriksen på midtbanen skabte Tottenham stort set ikke noget i hele anden halvleg.

Kort før sin udskiftning i overtiden havde den danske profil et frispark, som han sendte ind i hjemmeholdets forsvarsmur, før bolden sprang ud til hjørnespark.

I forbindelse med føringsmålet til 1-0 trak Eriksen klogt væk fra en klar offside-position, da bolden blev ført frem og til sidst spillet hen til Dele Alli. Det 19-årige stortalent Alli fik sit skud blokeret, og så kunne Erik Lamela nemt score til 1-0.

Små ti minutter før slutfløjt udlignede Monacos lejesvend fra AC Milan, Stephan El Shaarawy, på et hovedstød ved forreste stolpe.

Trods pointtabet topper Tottenham gruppe J med fire point foran Qarabag fra Aserbajdsjan med tre point. Monaco og Anderlecht følger efter med henholdsvis to og et enkelt point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst