Eriksen og Tottenham lod sejren glide væk

Monaco fik udlignet til slut og var også tæt på at tage sejren

Foto: Andrew Couldridge/Scanpix
Sport 1. oktober 2015 22:32

MONACO: Tottenham var på vej mod en sejr i Europa League over AS Monaco, men opgøret endte som en slem engelsk skuffelse.

I slutfasen scorede indskiftede Stephan El Shaarawy til slutresultatet 1-1 for de franske værter, der endda var tæt på at tage sejren.

De engelske gæster kan takke sig selv for, at holdet ikke har maksimumpoint efter de to første kampe i gruppe J, da Tottenham virkede lidt for tilfredse, efter at Erik Lamela før pausen havde scoret til 1-0.

Med en særdeles anonym Christian Eriksen på midtbanen skabte Tottenham stort set ikke noget i hele anden halvleg.

Kort før sin udskiftning i overtiden havde den danske profil et frispark, som han sendte ind i hjemmeholdets forsvarsmur, før bolden sprang ud til hjørnespark.

I forbindelse med føringsmålet til 1-0 trak Eriksen klogt væk fra en klar offside-position, da bolden blev ført frem og til sidst spillet hen til Dele Alli. Det 19-årige stortalent Alli fik sit skud blokeret, og så kunne Erik Lamela nemt score til 1-0.

Små ti minutter før slutfløjt udlignede Monacos lejesvend fra AC Milan, Stephan El Shaarawy, på et hovedstød ved forreste stolpe.

Trods pointtabet topper Tottenham gruppe J med fire point foran Qarabag fra Aserbajdsjan med tre point. Monaco og Anderlecht følger efter med henholdsvis to og et enkelt point.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...