Eriksen-perle sender Ajax alene på andenpladsen

Christian Eriksen scorede et flot mål, da Ajax Amsterdam vandt 2-0 på udebane over RKC Waalwijk.

Eriksen-perle sender Ajax alene på andenpladsen

Christian Eriksen var med til at give Ajax Amsterdams tilhængere en fin afslutning på det, der blev en god weekend for den hollandske mesterklub.

Danskeren stod for scoringen til slutresultatet 2-0 i udekampen mod RKC Waalwijk, og det var bestemt et mål, der tåler at blive set igen.

Ude fra venstrekanten afdriblede Eriksen først en modstander med en tunnel. Siden trak han forbi den næste Waalwijk-mand, inden han afsluttede med et tørt hug ved nærmeste stolpe.

Dermed fordoblede han den føring, som Niklas Moisander sørgede for, da han satte bolden ind ved bageste stolpe - efter et Christian Eriksen-hjørnespark, i øvrigt.

Ajax gik lidt ned i kadence efter pausen, hvor både Eriksen og Lasse Schöne blev skiftet ud. Viktor Fischer tilbragte hele kampen på bænken, så til sidst var der kun Christian Poulsen tilbage som dansk repræsentant for Amsterdam-klubben.

2-0-sejren sender Ajax alene op på andenpladsen, tre point efter førende PSV Eindhoven.

To af de andre tophold satte begge point til, idet Twente kun fik uafgjort mod bundproppen Willem II, mens Feyenoord tabte 2-3 til en anden oprykker, Zwolle.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.