Eriksen: Vi har fået for få point i 2012

Ajax-spilleren gør status inden årets sidste landskamp

Christian Eriksen med veninde ankommer til Dansk Fodbold Award 2012. Foto: Martin Sylvest/Scanpix

Christian Eriksen med veninde ankommer til Dansk Fodbold Award 2012. Foto: Martin Sylvest/Scanpix

ISTANBUL:Det danske landshold har leveret flere dårlige end gode resultater i 2012 med kun to sejre, to uafgjorte og hele otte tabte kampe.

Christian Eriksen erkender da også, at det ikke har været et godt år for landsholdet.
- Det er selvfølgelig aldrig sjovt. Det er det heller ikke for os, at vi har fået så lidt point, selv om vi godt kan føle, at vi har fortjent mere, siger Christian Eriksen.
Selv om Danmark blandt andet har spillet testkampe mod Rusland og Brasilien, så kan de mange opgør mod stærke nationer ikke undskylde resultaterne.
- Det har været nogle store hold, vi har mødt, men efter det niveau, vi har spillet på før, så havde vi da også håbet på, at vi kunne få flere point mod dem.
- Det er jo de hold, vi skal måle os med for at komme op blandt de helt store, siger Christian Eriksen.
Udbyttet ved sommerens EM blev en sejr over Holland og nederlag til Portugal og Tyskland, og slutrunden betegner Ajax-kreatøren som et af årets højdepunkter.
- Til EM fik vi bevist, at vi godt kan være med, og vi fik trods alt også en tredjeplads i gruppen, selv om vi selvfølgelig ikke kan bruge den til så meget, siger Christian Eriksen.
Landsholdet har en sidste chance for at rette en anelse op på den dårlige statistisk for 2012, når Danmark i aften møder Tyrkiet i Istanbul i en testkamp, der fløjtes i gang klokken 20.00.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.