Eriksens holdkammerat får kamppause efter klammeri

Andros Townsend er udeladt af Tottenhams trup til Europa League-kampen mod Anderlecht torsdag.

Christian Eriksens engelske holdkammerat Andros Townsend kommer ikke på banen i torsdagens Europa League-kamp hjemme mod belgiske Anderlecht.

Townsend er blevet udeladt af Tottenhams kamptrup, efter der opstod et både verbalt og fysisk klammeri mellem Andros Townsend og fysisk træner Nathan Gardiner efter Tottenhams 3-1-sejr mandag aften over Aston Villa. Townsend tilbragte hele kampen på bænken.

Manager Mauricio Pochettino bekræfter ifølge Reuters, at det er derfor, at Townsend, der har spillet flere landskampe for England, er blevet udeladt.

- Når du opfører dig forkert, så er der en konsekvens. Det er på grund af mandagens begivenheder, at han ikke er med i truppen. Det er min beslutning, hvornår han er tilbage i truppen, siger Pochettino.

- Jeg kan forstå, fordi jeg selv var spiller, at du ikke er glad, når du ikke spiller. Men det var ikke en normal opførsel, og det er ikke på den måde, man imponerer manageren.

Manageren ville ikke bekræfte, om spilleren også havde fået en bøde, men han understregede, at man ikke var på vej til at lade Townsend smutte fra klubben på grund af hændelsen.

- Han har en fremtid her. Vi tror på, at han kan give os mange gode ting, siger Pochettino.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.