Errani får sjælden Wimbledon-ydmygelse

Italienske Sara Errani tabte første sæt mod Yaroslava Shvedova med 0-6 uden at vinde en eneste bold.

Errani får sjælden Wimbledon-ydmygelse

Det var slemt nok i sig selv for den italienske French Open-finalist Sara Errani, at hun lørdag røg ud af Wimbledons tredje runde mod en kasakhisk spiller, der blot er nummer 65 i verden.

Men da hun indledte kampen med at tabe samtlige bolde i første sæt, var der tale om en regulær ydmygelse.

Yaroslava Shvedova vandt sættet 6-0 og samtlige servepartier rent, og dermed kunne hun notere et såkaldt "golden set", noget som forekommer uhyre sjældent.

Det tog kun 15 minutter at komme igennem første sæt, og selv om Errani strammede sig lidt op i andet og fik trukket afgørelsen i 57 minutter, inden hun tabte sættet 4-6, var fadæsen en realitet.

Det er ikke mere end tre uger siden, Sara Errani spillede sig helt frem til finalen ved French Open, hvor hun tabte til Maria Sharapova. Den form var svær at få øje på lørdag eftermiddag på Wimbledons græs.

Heller ikke sjetteseedede Serena Williams ramte sin bedste dag, men alligevel fik hun efter mere end to timers tæt kamp ekspederet den seje kineser Jie Zheng ud af turneringen.

Det blev 6-7, 6-2, 9-7 til Williams i en kamp, hvor hun til slut vandt på, at hun ikke på noget tidspunkt tabte sin egen serv undervejs.

I fjerde runde skal hun op imod netop Shvedova, der næppe tør håbe på at gentage sit gyldne sæt mod den firedobbelte Wimbledon-vinder.

Den forsvarende mester Petra Kvitova havde ingen problemer med at sende ukraineren Varvara Lepchenko ud. Lepchenko fik blot et enkelt point mod den fjerdeseedede tjekke, der tidligere på året var i semifinalen i både Australian Open og French Open.

Nu venter et opgør mod Francesca Schiavone fra Italien i fjerde runde.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.