Esbjerg-anfører: Ærgerligt vi ikke får alle tre point

I Esbjerg-lejren var der skuffelse over blot at have hentet ét point mod Brøndby i en kamp, man dominerede.

Esbjerg var boldbesiddende og dominerende og skabte kampens eneste reelle scoringsmulighed i 0-0-kampen hjemme mod Brøndby.

Fundamentet var dannet til at score det sejrsgivende mål, men chancerne til at score det udeblev, og man måtte tage til takke med et enkelt point.

- Det er ærgerligt, at vi ikke fik alle tre point, for vi havde muligheden for at afgøre det i første halvleg, hvor vi skabte rimeligt mange chancer, siger anfører Hans Henrik Andreasen.

- Specielt friløberen til Mus (Mushaga Bakenga, red.). Havde vi scoret på den, så er jeg sikker på, at vi havde vundet.

- Boldbesiddelsen var i vores favør, og mange af de ting, vi fokuserede på, lykkedes for os, men det var bare lige den sidste aflevering, der kiksede og gjorde, at vi ikke fik scoret den kasse, siger Hans Henrik Andreasen.

Spillet var der altså, men man manglede at sætte kronen på værket.

- Vi var ikke skarpe nok. Brøndby pakkede sig også. De stod i hvert fald godt defensivt. Vi manglede lige den sidste pasning. Den sidste kvalitet, siger Esbjerg-træner Niels Frederiksen.

- Det er ærgerligt, at vi ikke fik sat det helt perfekt, for der var bestemt muligheder i det spil.

Esbjerg har været forårets hold i Superligaen med tre sejre på stribe inden nulløsningen mod Brøndby, og vestjyderne føler sig også godt kørende for tiden.

- Det fortæller også lidt om den start, vi har fået på forårssæsonen, at vi kan stå her og være utilfredse med kun at have fået ét point imod Brøndby, som også er rigtig godt kørende, siger Hans Henrik Andreasen.

Esbjerg og Brøndby forbliver på henholdsvis femte- og fjerdepladsen efter pointdelingen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.