Esbjerg-lejr om 1-1 mod Brøndby: Vi skulle have vundet

Esbjerg og Brøndby spillede uafgjort i et opgør, hvor vestjyderne lukkede godt ned for udeholdet.

Alka Superliga 04.12.2016 - Esbjerg - Brøndby - Blue Water Arena. Foto: Scanpix/Claus Fisker

Alka Superliga 04.12.2016 - Esbjerg - Brøndby - Blue Water Arena. Foto: Scanpix/Claus Fisker

Esbjerg leverede søndag eftermiddag en lovende præstation i Alka Superligaen mod Brøndby, men måtte alligevel tage til takke med et point, da 1-1-kampen var færdigspillet.

Cheftræner Colin Todd var efter kampen tilfreds med sit holds indsats.

- Vi leverede en god præstation over alle 90 minutter, mener jeg. Vi har altid en gameplan, men i dag lykkedes vi med den. Vi gjorde livet svært for dem, når de havde bolden.

- Før kampen ville vi have sagt, at et point ville have været fint, men når vi står her bagefter, så tror jeg, mange vil sige, at vi skulle have vundet. Det er min mening, siger englænderen.

Anfører Victor Pálsson glædede sig over, at strukturen på Esbjerg-holdet var god.

- Vi kunne have vundet kampen, for vi stod rigtig godt i dag. Vi gav dem ikke lov til at spille imellem os, og vi kunne mærke, at de blev irriterede. Brøndby skabte ikke ret meget i dag, så derfor er vi også lidt skuffede nu, siger han.

Islændingen fremhævede kampen som en af sæsonens bedste fra vestjyderne.

- Det her var en af vores bedste præstationer i efteråret. Seneste kamp i Odense var ikke god, men i dag stod vi godt over hele linjen, siger Victor Pálsson.

Esbjerg er efter en miserabel sæsonstart kommet bedre med i Superligaen, hvor det i de seneste fem kampe er blevet til otte point. Ifølge Marco Lund er det hårdt arbejde på træningsbanen, som har båret frugt.

- Vi bygger på og arbejder stenhårdt hver eneste dag. Der er nogle, der har sat spørgsmålstegn ved det, men det er der ingen grund til. Vi er begyndt at høste af det nu, og spillet går også i den rigtige retning, siger han.

Esbjerg skal i næste runde en tur til Randers.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.