Esbjerg raser: En meget ensidet dommerpræstation

I Esbjerg-lejren er man alt andet end imponeret over dommer Kenn Hansens præstation i kampen mod FC København.

Et frisparksmål fra Ludwig Augustinsson sendte torsdag aften FC København i pokalfinalen på bekostning af Esbjerg, men forseelsen, der førte til frisparket, var i den tynde ende.

Og Esbjerg-træner Niels Frederiksen var efter kampen på ingen måde tilfreds med dommer Kenn Hansens præstation i opgøret.

- Jeg synes, der er utrolig mange tvivlsomme kendelser i kampen. Og jeg synes, der er nogle spillere fra FC København, der får lov til utrolig meget mere end nogle af vores spillere. Så jeg vil kalde dommerindsatsen meget ensidet, siger træneren til Ekstra Bladet.

Jonas Knudsen, som begik det afgørende frispark, havde også svært ved at se, hvorfor der skulle dømmes noget i situationen.

- Det var et af de rigtig tynde frispark. Jeg ved ikke, hvorfor Nicolai Jørgensen smider sig for sådan nogle småting. Han er en stor gut, der burde kunne holde sig på benene, lyder det fra Esbjergs venstreback.

Resultatet betyder, at Esbjerg missede finalen og dermed muligheden for at kvalificere sig til europæisk fodbold i den kommende sæson gennem pokalturneringen. Og i Alka Superligaen har klubben travlt med at holde nedrykning fra livet.

Holdet er seks point foran FC Vestsjælland, der ligger på den forkerte side af nedrykningsstregen. Sjællænderne kvalificerede sig onsdag til pokalfinalen, hvor de altså skal møde FC København.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.