Esbjerg-træner efter kollaps: Det var pinligt

Esbjergs cheftræner erkender, at det er hårdt lige nu efter tredje nederlag i træk og en 0-4-nedsmeltning.

Esbjerg led søndag et smerteligt nederlag på 0-4 hjemme til Sønderjyske, som var vestjydernes tredje nederlag i træk i Alka Superligaen.

Det var derfor en meget skuffet Esbjerg-træner Niels Frederiksen, der efter kampen skulle sætte ord på det kollektive kollaps.

- Det var en tung oplevelse. Første halvleg var udmærket, men vi faldt alt for meget sammen efter deres første mål. Jeg har aldrig tabt 0-4 i Superligaen, så det er da pinligt.

- Vi skal have snakket om, hvordan vi kunne falde så meget i niveau. Vi lavede store personlige fejl ved de mål, Sønderjyske scorede. Vi forærede dem jo nærmest målene, siger han.

Niels Frederiksen er utilfreds med esbjergensernes sæsonstart, hvor det blot er blevet til et point i fire kampe, men han mener alligevel, at spillet har været til mere.

- Jeg synes ikke, vi har spillet så dårligt i de første fire kampe, og jeg synes ikke, vi har fået de point, som vi har fortjent. Men sådan er det jo i fodbold, og vi må rejse os i den næste kamp, og selvfølgelig kan vi gøre det, lyder det.

Esbjerg-angriberen Nicki Bille Nielsen har ikke fået en ønskestart i Superligaen efter hjemkomsten fra Frankrig.

- Selvfølgelig var det ikke det her, jeg drømte om, da jeg kom hjem. Vi står nu med et point for fire kampe. Men vi er et hold, og derfor taber vi som et hold, og vi vinder som et hold.

- Jeg skal også i gang med scoringerne nu, men det er en holdpræstation, der skal til, før vi kan få succes, siger Nicki Bille.

Han erkender, at nederlaget vil sætte sine spor i truppen.

- Efter i dag skal vi have hevet op i os selv. Det var grimt at tabe 0-4-hjemme mod Sønderjyske, for det er et hold, vi skal kunne slå.

- Der er ikke andet at gøre end at prøve at komme tilbage, men den er hård lige nu, siger Nicki Bille.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.