Esbjerg-træner: Nedrykningskamp varer to-tre uger endnu

Esbjerg-lejren er optimistisk i forhold til afslutningen på sæsonen. Intet er dog afgjort endnu, lyder det.

Esbjerg er i løbet af foråret langsomt blevet en del af nedrykningsspillet i Alka Superligaen i takt med, at pointene er udeblevet, og FC Vestsjælland under nedrykningsstregen har ramt en god stime.

Cheftræner i Esbjerg, Niels Frederiksen, er forberedt på, at Esbjerg vil være en del af nedrykningsspillet i et godt stykke tid endnu.

- Der er ikke noget, der er afgjort, og den her nedrykningskamp kommer til at vare i en to-tre uger endnu. Det er jeg helt sikker på, siger Niels Frederiksen.

Esbjerg-træneren hæfter sig ved, at de spillemæssige præstationer har været gode, men erkender samtidig også, at pointhøsten ikke har været acceptabel. Lørdagens 5-2-sejr mod Silkeborg vækker dog glæde.

- Vi synes, at mange af vores præstationer har været godkendte, men vi må jo også erkende, at vi ganske enkelt bare har fået for få point. Sejren mod Silkeborg var dog en fin start på det, der venter os i resten af sæsonen, siger cheftræneren.

Casper Nielsen, der huserer på vestjydernes midtbane, peger på holdets gode moral som en vigtig faktor i de kommende uger.

- Mod Silkeborg viste vi god moral ved at komme tilbage efter at have været bagud. Det er noget, vi kan tage med os til de sidste kampe.

- Spillet har været ganske udmærket, men vi har bare ikke lige haft held med at få puttet boldene i kassen og lukket af i den anden ende, siger han.

Midtbanespilleren melder desuden om stor tro på tingene i den vestjyske trup.

- Vi tror fuldt ud på, at vi klarer det her. Intet er dog afgjort endnu, og vi tager bare en kamp ad gangen lige nu. Hver kamp er en finale, og der er ikke nogle kampe, der ikke er vigtige i øjeblikket, siger 21-årige Casper Nielsen.

Esbjerg møder FC Nordsjælland på udebane i næste spillerunde.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.