Fodbold

Esbjerg-træner overrasket over hurtig tilvænning

Esbjerg-træner John Lammers er overrasket over, at hans mandskab har vænnet sig til Superligaen så hurtigt.

John Lammers er positivt overrasket over det niveau, som hans Esbjerg-mandskab har vist i Superligaen indtil videre. Foto: Niels Husted/Ritzau Scanpix

John Lammers er positivt overrasket over det niveau, som hans Esbjerg-mandskab har vist i Superligaen indtil videre. Foto: Niels Husted/Ritzau Scanpix

Med søndagens sejr på 2-1 over AC Horsens lægger oprykkerne fra Esbjerg sig op på Superligaens fjerdeplads.

Esbjergs træner, John Lammers, var glad for sejren, og han sagde samtidig, at han er overrasket over, hvor hurtigt hans mandskab har vænnet sig til niveauet i landets bedste række.

- Jeg er overrasket over, at vi har vænnet os til niveauet så hurtigt. I starten af sæsonen lukkede vi mange mål ind, og det har vi snakket meget om.

- Jeg forventede ikke, at vi ville være på fjerdepladsen på nuværende tidspunkt. Vi er kommet som oprykkere med en masse unge spillere, men jeg siger altid, at unge spillere bliver bedre, siger John Lammers.

Ud over at være glad for sejren var John Lammers også glad for Adnane Tighadouinis præstation, som marokkaneren kronede med en scoring.

For hovedpersonen selv var målet dog ikke det vigtigste.

- Det vigtigste var de tre point. Jeg er selvfølgelig også glad for min egen præstation og målet, som hjalp os til en sejr.

- Det er jo det, jeg er med for. Jeg skal skabe chancer for mig selv og mine holdkammerater, siger Adnane Tighadouini, som mener, at sejren kunne have været meget større.

Esbjerg-træner John Lammers mener, at man ramte taktikken helt rigtigt i søndagens kamp.

- Vi ramte taktikken mod Horsens. De startede aggressivt, og de havde en masse indkast. Men hvis du har øjeblikke, hvor du kan spille fodbold mod dem, så skal du udnytte dem, og det synes jeg, at vi gjorde, siger John Lammers.

Esbjerg skal møde Hobro, når bolden atter ruller i Superligaen efter landskampspausen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst