Esbjerg-træner roser holdets defensiv efter nullert

Esbjerg har fået styr på defensiven efter en gavmild start i Superligaen, og det glæder cheftræner og målmand.

Esbjerg-træner John Lammers måtte se sit hold hente et enkelt point hjemme mod AGF i Superligaen søndag. Foto: Niels Husted/Ritzau Scanpix

Esbjerg-træner John Lammers måtte se sit hold hente et enkelt point hjemme mod AGF i Superligaen søndag. Foto: Niels Husted/Ritzau Scanpix

Esbjerg hentede søndag eftermiddag et vigtigt point i Superligaen, da holdet hjemme leverede en solid indsats i 0-0-kampen mod AGF.

Resultatet betyder, at vestjyderne har spillet til nul i fem af de seneste syv ligakampe, og det glæder cheftræner John Lammers, efter at holdet slap ni mål ind i sæsonens første fire kampe.

- Vi har uden tvivl måttet vænne os til niveauet i Superligaen og justeret til undervejs. Hvis man har dygtige fodboldspillere, og det har vi, så kan man hurtigt lave den manøvre, og det er lykkes for os, siger træneren.

Hollænderen erkender samtidig, at Esbjerg skal blive bedre i den anden ende, hvor det kniber med for alvor at få bolden over stregen.

- Da vi solgte Anders Dreyer, solgte vi også en del mål. Derudover er modstanderne jo også bare bedre end i sidste sæson, men der er ingen tvivl om, at vi skal blive skarpere.

- Vi har stort fokus på, at vi ikke har en mand, der kan afgøre kampene i samme grad som tidligere, så vi forsøger at organisere os på en anden måde for at lave de mål, der skal til, siger John Lammers.

Målmand Jeppe Højbjerg er enig med sin træner.

- Vi har uden tvivl fået styr på defensiven efter en knap så god start i rækken. Mod AGF stod jeg eksempelvis ikke med følelsen af, at de ville score, og det er meget rart at være med til, siger målmanden.

Desuden accepterer han et vigtigt point mod AGF, der aktuelt placerer Esbjerg på femtepladsen inden de to næste kampe mod AC Horsens og Hobro IK.

- Kigger man på kampen, så kan man nok sige, at vi skulle have vundet, men det er trods alt positivt, at vi ikke tabte, som vi måske ville have gjort tidligere.

- Nu kan vi se frem til opgør mod Horsens og Hobro, og selv om det bliver svært, så er der muligheder for yderligere point, siger Jeppe Højbjerg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.