Esbjerg-træner: Vi er bedre end i efteråret

En række nye spillere har givet ny optimisme i Esbjerg før Europa League-kampen mod Fiorentina i aften.

Det bliver et fornyet Esbjerg-hold, publikum på en udsolgt Blue Water Arena får at se, når vestjyderne tager imod Fiorentina i Europa Leagues 1/16-finale i aften.

Fire spillere er nye i forhold til den flok, der i efteråret leverede stærke resultater i Europa og samtidig skuffede gevaldigt i Superligaen, og i Esbjerg-lejren er man overbevist om, at man råder over en bedre og bredere trup i foråret.

- Vi er stærkere nu, end da vi slog Saint-Etienne, Standard Liege og Elfsborg. Hvordan man præcis kommer til at se det, er svært at sige, men vi er i hvert fald i en stærkere udgave nu, siger Esbjergs træner Niels Frederiksen.

- Vi har fået nye spillere ind og skadede spillere klar. Nogle gange skal man også have kniven for struben, og det har vi jo i Superligaen. Det er spillerne helt klar over, og det kan vi godt håndtere, siger han.

Den tidligere landsholdsspiller Michael Jakobsen skal indtage en lederrolle i forsvaret, Martin Pusic skal være centralt punkt i offensiven, hvor også den i efteråret Europa-spærrede Mohammed Fellah vil få muligheden for at føre sig frem.

I målet kommer Martin Dubravka med, efter at Esbjerg i sidste øjeblik har fået lov til at skrive ham ind som målmand i stedet for skadede Frederik Rønnow.

- Det er en ny målmand i forhold til, hvad vi havde i efteråret, men en rigtig dygtig målmand.

- Han har spillet flere af vores træningskampe, så jeg er sikker på, at kommunikationen er, som den skal være, lyder det fra Niels Frederiksen.

Kampen mellem Esbjerg og Fiorentina starter klokken 19.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst