Esbjerg-træner: Vi kan ikke undvære tre profiler

Ifølge Michael "Mex" Pedersen var fraværet af tre mand fra startopstillingen for svært at overkomme.

Vikarierende cheftræner i Esbjerg, Michael "Mex" Pedersen, har i de seneste kampe oplevet fremgang og stabile præstationer i Alka Superligaen efter en miserabel sæsonstart.

I mandagens hjemmekamp mod Randers løb vestjyderne dog ind i et 0-2-nederlag, og træneren mener, at en del af forklaringen skal findes i fraværet af tre profiler.

Esbjerg måtte til kampen se bort fra karantæneramte Magnus Lekven og Nicki Bille, ligesom Robin Söder måtte melde afbud kort før kampstart på grund af en skade.

- Vi manglede Magnus til at skabe ro i vores boldomgang, og jeg synes, vi manglede Nickis vildskab og aggressivitet oppe foran, og det var selvfølgelig ærgerligt. Vi kunne ikke klare at mangle tre spillere fra startopstillingen, siger Michael "Mex" Pedersen.

- Vi kom skævt i gang med kampen, hvor vi lavede nogle fejl og derfor kom bagud efter halvandet minut. Det fik vi aldrig rigtig sundet os over, og det foregik derefter på Randers' præmisser.

- Samtidig var vi ikke rolige og dygtige nok på bolden, da vi havde den. Kredit til Randers, for de formåede at kontrollere kampen ved deres boldomgang, og det stressede os alt for meget, siger han.

Nyindkøbet Bjørn Paulsen var impliceret i begge Randers-scoringer, og han var efter kampen ikke tilfreds med sin egen indsats.

- Jeg var med i begge mål. Jeg tabte en duel ved det første mål, og ved det andet var det en misforståelse mellem mig og Casper Nielsen. Det er fair nok, man har nogle boldtab, men vi skal være bedre til at forhindre, at modstanderen så scorer, lyder det.

Forsvarskollega Michael Jakobsen mente, at han og holdet havde en kollektiv offday.

- Vi faldt for meget i forhold til de seneste præstationer. Vi var ikke aggressive nok og vandt ingen andenbolde. Generelt var der bare for mange ting, der gik helt ved siden af, og det er meget skuffende, siger han.

Esbjerg møder torsdag Lyngby i DBU Pokalen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.