Esbjerg vil give U21-landsholdsmålmand chancen

Det er på tide, at Jeppe Højbjerg skal stå i Superligaen, siger Esbjerg-boss Niels Erik Søndergaard.

Målmanden Jeppe Højbjerg har stået fast på det danske U21-landshold i fodbold, siden Niels Frederiksen overtog roret fra Jess Thorup denne sommer. Her har målmanden holdt buret rent i U21-landsholdets fire EM-kvalifikationskampe.

Nu tyder det på, at talentfulde Jeppe Højbjerg også skal stå i Alka Superligaen efter julepausen. Her vender han efter alt dømme hjem til Esbjerg fra udlejningen hos 1. divisionsklubben Fredericia. Og det er givetvis ikke for at sidde på bænken.

- Vi synes, det er på tide, at Jeppe kommer til Superligaen og stå. Han har vist, at han kan være med på højt niveau, og derfor opretholder vi den oprindelige aftale med FC Fredericia.

- De har selvfølgelig rykket lidt for at få et svar, og det er kun fair, siger Niels Erik Søndergård til Fredericia Dagblad. Han er medlem af Esbjergs sportslige udvalg og havde tidligere titlen som sportsdirektør i klubben.

Lejeaftalen mellem målmanden og Fredericia udløber ved årsskiftet, men Jeppe Højbjerg har tidligere gjort det klart, at han ikke ville tilbage til Esbjerg for at sidde på bænken.

Hos Fredericia erkender direktør Stig Pedersen, at målmanden synes tabt for klubben.

- Der er noget, der peger på, at Jeppe skal tilbage til Esbjerg, siger han til avisen.

I Esbjerg har slovakken Martin Dubravka vogtet buret gennem efteråret. Med 30 indkasserede mål i 15 kampe er Esbjerg Superligaens næstdårligste hold på det parameter.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.