Esbjerg vil lægge yderligere pres på bundrivaler

Esbjerg-profilen Jakob Ankersen er tilbage efter overstået karantæne i tirsdagens ligakamp mod Sønderjyske.

Esbjerg vil lægge yderligere pres på bundrivaler

Der er fortsat hård kamp om at komme væk fra bundstriden i Superligaen. Det gælder også for Esbjerg, som imponerende har vundet fire ud af forårets første fem kampe.

Tirsdag aften skal Esbjerg en tur til Sønderjyske i den udsatte kamp i Superligaen, efter at kampen i første omgang ikke kunne afvikles på grund af massivt snefald.

Sønderjyske har i flere sæsoner været en ubehagelig modstander for Esbjerg, der som regel har stået tomhændet tilbage efter slagene om det sydlige Jylland.

Esbjerg-træner Jess Thorup kan bare se tilbage på denne sæsons to indbyrdes kampe, som begge endte med vestjyske 1-2-nederlag.

- Vi føler, at vi kunne have fået point i begge kampe, og det skal vi revanchere i sæsonens sidste indbyrdes opgør.

- Vi vil gøre alt for at fortsætte den sejrsstime, vi er inde i, og vi går 100 procent efter at lægge yderligere pres på de øvrige hold i bundstriden, siger Jess Thorup til klubbens hjemmeside.

Esbjerg-træneren kan se tilbage på en sæsonstart med 13 point i fem kampe, og hvor det er blevet til tre 1-0-sejre i træk til Esbjerg.

- Vi har fået marginalerne over på vores side og går efter at vinde hver gang, men vi har også arbejdet hårdt for at nå så langt.

- Vores fundament er godt, vi er svære at score imod, og jeg kan sagtens vænne mig til at vinde 1-0-kampe, siger Jess Thorup.

Han fastholder trods den aktuelle midterplacering fokus på, at Esbjerg er en del af nedrykningsdramaet i Superligaen, men vedgår, at holdet med de gode resultater har taget et kvantespring i retning af at overleve.

I forhold til fredagens 1-0-sejr ude over AGF er kantspilleren Jakob Ankersen tilbage efter overstået karantæne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.