Esbjergs Ankersen: Jeg skal nok komme til udlandet igen

En af Esbjergs helt store profiler er klar til at rykke teltpælene op og tage på eventyr i udlandet på ny.

Esbjergs Ankersen: Jeg skal nok komme til udlandet igen

Et eventyr i norske Rosenborg har ikke fået stillet Esbjerg-profil Peter Ankersens tørst efter at løbe på banen for en klub uden for de danske grænser.

Og forsvarsspilleren er sikker på, at han i fremtiden kommer til at spille fodbold i udlandet.

- Jeg er 100 procent sikker på, at chancen for at komme udenlands kommer igen, for hvis jeg præsterer, er jeg sikker på, at der er mange klubber, der nok skal få øjnene op. Så det er egentlig op til mig selv, om jeg skal udenlands igen, siger Ankersen.

Selv er han også klar til at pakke kufferten og drage mod nye udfordringer.

- Jeg føler mig klar, men det er klart, at det skal være attraktivt for mig.

- Der er kun en klub i Superligaen, som er attraktiv for mig ud over Esbjerg, og det er FCK. Ellers skal jeg udenlands, og det er jeg helt sikkert klar til igen.

- Det en drøm at spille i Europa League for min barndomsklub Esbjerg, så det skal være noget, der kan matche det, lyder det fra forsvarsspilleren, som i denne uge spiller bold i den danske landsholdslejr.

Sommerens transfervindue, som netop er lukket, bød ikke på en handel for forsvarsspilleren, men det var helt bevidst.

- Min plan har hele tiden været at skifte til næste sommer, men det er klart, at hvis der kommer et eller andet attraktivt til januar, så er jeg villig til at kigge på det og finde en løsning, siger Ankersen.

Han understreger samtidig, at han er glad for at spille for vestjyderne, som efter kvalifikationen til Europa League har hentet flere forstærkninger til den ellers smalle trup.

Heriblandt er også den unge Ryan Johnson Laursen, som formentlig skal køres i stilling til at overtage Peter Ankersens plads i esbjergensernes forsvar. Det tager profilen dog med ro.

- Det har jeg det helt fint med. Det betyder jo, at klubben kigger fremad, og det er jo positivt for klubben, at man allerede har fundet én nu, som kan erstatte mig.

- Det er også rart med lidt konkurrence. Vi har ikke rigtig haft nogle alternativer på backen, hvis der skulle komme skader eller karantæne, så det er rart at se, at de tænker fremad og begynder at bygge holdet op efter næste vindue også, lyder det fra Ankersen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst