Esbjergs karantæne-spiller ånder lettet op

Esbjerg-spilleren Ryan Johnson Laursen kunne ånde lettet op efter 0-0 mod Viborg.

19. maj 2014 00:04

Lørdag blev dansk fodbold ramt af en karantæne-skandale, hvor Ryan Johnson Laursen blev en af hovedpersonerne. Esbjerg brugte ham ulovligt i en kamp mod Randers, og det kostede et nederlag på skrivebordet. Søndag kunne han ånde lettet op.

Esbjerg fik 0-0 mod Viborg i sidste spillerunde, og dermed blev femtepladsen og europæisk fodbold sikret. En sten faldt dermed var hjertet hos Ryan Johnson Laursen.

- Jeg fik et chok, da jeg fik beskeden. Det kom virkeligt bag på mig. Vi har gået og hygget hele ugen, og nu skulle vi pludselig spille om femtepladsen. Det er klart, at jeg er meget lettet nu, siger Ryan Johnson Laursen.

Esbjerg-holdet virkede lidt nervøst spillende. I al fald havde vestjyderne det meget svært mod Viborg, som allerede var rykket ned inden kampen.

- Der var selvfølgelig en lille frygt for at det kunne gå galt, men jeg synes, at vi bevarede roen hele vejen, siger Ryan Johnson Laursen.

I Esbjerg-forsvaret er han udset som erstatning for Kian Hansen, som inden dagens kamp blev hyldet som årets bedste spiller i Esbjerg og nu skifter til et fransk eventyr hos Nantes.

- Vi har tacklet weekenden meget professionelt. Jeg synes ikke, at det virkede nervøst derude. Vi vidste, at ét point var nok, og vi havde fint styr på dem, siger Kian Hansen.

- Det blev en fin afsked. Jeg er glad for, at Esbjerg er sikret en ny sæson i Superligaen og en plads i Europa League. Nu ser jeg frem til en ny liga og at blive matchet mod nogle af verdens bedste angribere, siger Kian Hansen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...