Esbjergs nye forsvarsprofil: Vi kom på overarbejde

Michael Jakobsen måtte arbejde hårdt for at holde sammen på Esbjergs forsvar i nederlaget til Fiorentina.

Michael Jakobsen fik sin sag for, da han torsdag aften debuterede for Esbjerg i 1-3-nederlaget til Fiorentina i Europa League.

Samarbejdet med Davidson Drobo-Ampem så ikke specielt solidt ud, og Jakobsen var impliceret i italienernes første scoring efter blot otte minutters spil.

- De gjorde det svært for os. Der var konstant to mand, der løb dybt, så vi var på overarbejde fra start. Det holdt de heldigvis op med i anden halvleg, og da blev det nemmere at håndtere, siger Michael Jakobsen.

Han har svært ved at vurdere, om det var en fejl af ham, der førte til Alessandro Matris åbningsmål.

En lang bold blev spillet hen over hovedet på Jakobsen, der ikke nåede at gribe ind, før Matri havde sendt sit hold i front.

- Jeg blev overrasket over afleveringen, der kom. Den blev slået knivskarpt. Jeg synes egentlig, at jeg var hurtigt nok tilbage, men bolden blev pillet fint ned, og det må man bare tage hatten af for. Det var et flot mål. Men det er selvfølgelig irriterende.

- Vi fik en hård start, kom hurtigt bagud og lukkede mange mål ind i første halvleg. Selv om det blev bedre og bedre, som kampen skred frem, er det aldrig sjovt at lukke tre mål ind som forsvarsspiller, konstaterer Michael Jakobsen.

Selv om Esbjerg altså fik bedre fat i italienerne i anden halvleg, er det svært at tro på, at vestjyderne formår at vende slaget i returkampen i Firenze om en uge.

- Det bliver rimelig svært, men vi skal leve i troen. Først og fremmest skal vi dog tænke på kampen på mandag. Den er en del vigtigere, slår Michael Jakobsen fast.

Mandag aften kommer FC Nordsjælland på besøg i forårspremieren i Superligaen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst