Esbjergs pokalhelt: Glæder mig som et lille barn

Med to scoringer var angriber Martin Braithwaite dagens helt, da Esbjerg spillede sig i pokalfinalen

Esbjergs pokalhelt: Glæder mig som et lille barn

Esbjerg-angriberen Martin Braithwaite var et stort smil efter Esbjerg med en 3-1 sejr over Brøndby havde spillet sig i finalen i DBU Pokalen.

- Det er kæmpestort. Nu glæder jeg mig bare som et lille barn til at spille den finale, fortæller Martin Braithwaite, der med to scoringer var stærkt medvirkende til, at det lykkedes Esbjerg at vende 0-1 til 3-1 efter forlænget spilletid.

Selv var angriberen dog ikke meget for at tage æren for sejren.

- Jeg synes egentligt ikke, at det er nogen flot fodboldkamp. Men vi kommer flot igen og vinder, og det er det vigtigste. Det gør selvfølgelig ikke noget, at jeg også får scoret to kasser, men jeg synes mere, det er Lucas (Hradecky, Esbjerg-keeper, red.), der redder os i dag. Han har flere store redninger, lyder det ydmygt fra pokalhelten.

Det var Martin Braithwaite, der med et drømmemål 12 minutter før tid, bragte balance i regnskabet, efter at Brøndby ellers var foran i store dele af kampen.

Efter kampen erkendte han, at det trods alt er sjældent, han rammer bolden så godt.

- Jeg lægger bolden af lidt til siden og sparker så første gang. Jeg rammer den helt perfekt, og så sejler den i mål. Det var fedt at se, og efterfølgende følte vi os virkelig ovenpå, fortæller Martin Braithwaite.

Han og de øvrige Esbjerg-spillere kan nu se frem til at møde Randers FC i pokalfinalen den 9. maj.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.