Et brag af en koncert med fuldt hus

Korkoncert i forbindelse med Dansk Arbejder Sanger og Musikerforbund på Vendsyssel Teater forleden blev et tilløbsstykke af rang

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

150 sangere fra hele landet deltog i korkoncerten på Vendsyssel Teater. Privatfoto

HJØRRING:Den store korkoncert i forbindelse med Dansk Arbejder Sanger og Musikerforbund på Vendsyssel Teater forleden blev et tilløbsstykke af rang.

Samtlig sæder var besat og de sidst tilkomne måtte stå op under hele koncerten i teatrets store sal. Korkoncerten var afslutningen på D.A.S.O.M. s landstævne på Nordsømuseet i Hirtshals fra fredag til søndag.

Korkoncerten havde foruden de mange lokale og tilrejsende korsangere fint besøg af fungerende kulturminister Rasmus Prehn, som dermed var til sit første arrangement som kulturminister på egen hjemmebane.

Han var flankeret af borgmester Arne Boelt (S), som bød velkommen på kommunens vegne.

Publikum lagde ud med at synge Oskar Hansens Danmark for folket i fællessang med korene og orkestret fra Musisk Skole. Derefter bød de medvirkende kor på et varieret program som rakte fra afrikanske rytmiske sange til drikkeviser!

For Kjeld Silberbauer Andersen fra Hjørring var det sidste opgave med dirigentstokken som mangeårig landsdirigent for D.A.S.O.M.

D.A.S.O.M kvitterede med at udnævne ham til æresmedlem og Arne Boelt takkede ham på kommunens vegne for at have været primus motor bag landsstævnet i Hirtshals med afsluttende korkoncert på Vendsyssel Teater.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.