- Et bump på vejen

Storsponsors konkurs får ikke afgørende betydning i Frederikshavn

Henrik Andersen (til højre) kalder storsponsorens konkurs for et bump på vejen. Foto: Mette Nielsen <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Henrik Andersen (til højre) kalder storsponsorens konkurs for et bump på vejen. Foto: Mette Nielsen Pressefotograf Henrik Bo

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn White Hawks kunne onsdag konstatere, at storsponsoren Claus Thorø er gået konkurs med sit firma, og det har med det samme skab tvivl om ishockeyklubbens fremtid.

Den tvivl manes dog med det samme til jorden af direktør Henrik Andersen, der kalder konkursen et bum på vejen.

- Vi er jo så langt henne i sæsonen, at vi har fået langt størstedelen af sponsoratet for i år, og fremadrettet var vi i forvejen i gang med at styrke vores sponsorside, så vi kunne klare os endnu bedre, siger han.

- Samtidig har vi jo i en årrække haft en god og sund økonomisk strategi, der har givet overskud i nogle år, og det betyder også, at der er opbygget en egenkapital, der kan bruges i tilfælde som dette, siger han.

Frederikshavn har i år haft en forrygende sæson, hvor klubben fører grundspillet, og man regner med også i fremtiden at være blandt de seriøse aktører i ligaen.

- Vores økonomi er blevet så god, at vi kan tåle det her. Og jeg regner bestemt med, at vi har et hold, der hører til i den sjove ende af række i næste sæson også.

Henrik Andersen har onsdag orienteret spillertruppen om situationen og forsikret, at der ikke bliver problemer med lønninger lignende.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.