EMNER

Et eksamenssnit på 13,4

Nicklas Brendborg fra Støvring kunne mandag melde rent bord, da han trådte ud af eksamenslokalet med endnu et 12-tal i sin sidste eksamen.

Nicklas Brendborg fik mandag studenterhuen på, da han bestod sin sidste eksamen på HHX i Aalborg. Foto: Martin Damgård

Nicklas Brendborg fik mandag studenterhuen på, da han bestod sin sidste eksamen på HHX i Aalborg. Foto: Martin Damgård

AALBORG:Nervøsiteten var ikke til at tage fejl af, da familien Brendborg stod og ventede på, at sønnen Nicklas kom ud fra den afsluttende eksamen i mundtligt dansk.

Det var da også med god grund, for med et 12-tal i sidste eksamen kunne Nicklas melde pladen fuld: 12-taller i samtlige fag på HHX-eksamensbeviset.

Derfor var forløsningen også stor, da Nicklas Brendborg klokken 12 trådte ud af eksamenslokalet, og med lettet stemme kunne fortælle familien, at det var blevet til endnu et 12-tal.

- Der har godt nok været meget pres på op til i dag, nok mest af alt fra mig selv. Jeg er konkurrencemenneske og lidt perfektionistisk, og ville gerne have det sidste 12-tal med, fortalte Nicklas Brendborg, efter at farmor havde sat den blå hue på hans hoved.

Resten af dagens skal bruges med familien, inden det efter kammeraternes sidste eksamener i morgen går løs med hestevogn og studenterrundtur.

Da Nicklas har et ekstra A-fag, kan han gange sit snit med 1,03, hvilket giver ham et snit på 12,4, og går han i gang med en videregående uddannelsen inden to år, får han yderligere 1,08 i kvikbonus. Tilsammen 13,4 i gennemsnit.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.