Et halvt landshold er fra Frederikshavn

Ti lokale spillere skal med U19 landsholdet i floorball til A-VM

Jens Ole Pedersen
Rasmus Bengtsson fra Frederikshavn Bulldogs skal med til A-VM for U19.Privatfoto
Sport 4. februar 2013 15:56

FREDERIKSHAVN: Ikke færre end ti talentfulde floorballspillere fra Frederikshavn er udtaget til VM for U19, der afvikles i Tyskland i maj.

U19 landsholdets trænerteam har udtaget 20 spillere, og halvdelen af truppen er altså frederikshavnere.

De ti er målmand Nicolaj Bøgil Jacobsen, FC Outlaws, backerne Jens Sort, FC Outlaws, Daniel Nygaard Mørup, FC Outlaws, Rasmus Bengtsson, Bulldogs FC og Ronnie Schou, Bulldogs FC.

Som centerspiller er Vinoth Sivapalan, Bulldogs FC udtaget sammen med Jeppe Schmidt, FC Outlaws.

På pladsen som wing er udtaget Jonas Johansen, FC Outlaws, Mikkel Emborg, FC Outlaws og Mathias Thode Ostenfeld Bulldogs FC.

U19 landsholdets cheftræner er Thorkild Christoffersen, der også er frederikshavner og næstformand i Frederikshavn Blackhawks.

Samling i Frederikshavn

U19 herrelandsholdet er inde i den afsluttende fase frem mod VM, og i weekenden var de unge talenter samlet i Frederikshavn til den næstsidste samling, inden truppen tager til A-VM i Tyskland, hvor mesterskaberne afvikles i perioden 8.-12. maj.

For det danske U19 landshold bliver A-VM en stor udfordring, når de efter en ufrivillig pause igen skal møde nogle af verdens bedste ungdomsspillere.

For Thorkild Christoffersens mandskab kommer det til at handle om at holde sig oppe i det bedste selskab i A-gruppen, men det bliver bestemt ikke nogen let opgave for truppen.

Danmark er kvalificeret til A-VM 2013 via en førsteplads ved B-VM i 2011.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...