Brønderslev

Et livligt liv i bevægelse

Seniormesse 2013 bød på fristelser for både hjerne og krop - og mange tilbud drives af frivillige

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Medlemmerne af Grønningens kor slog en glad stemning an, da seniormessen blev indledt.

BRØNDERSLEV:- Man siger, at det er bedre at forebygge end at helbrede. Derfor er det vigtigt, at vi alle har nogle interesser at gå op i. Vi skal motionere mindst en halv time daglig. Det gælder både hovedet og kroppen. Der er ikke mindst vigtigt, at hjerne bliver trænet hyppigt og vedligeholdt - det holder den sund.

Sådan lød det fra Ældrerådets formand Tage Enevoldsen, da han fredag formiddag åbnede Seniormessen 2013 i Brønderslev Hallerne, og han tilføjede:

- Grundtvig har sagt, at et liv uden bevægelse kan være godt nok for gulerødder og kålhoveder. Livet bliver livligt, når det sættes i bevægelse - da er det, vi bevæges.

Og rigtig mange ældre i Brønderslev Kommune er i bevægelse. Det vidnede Seniormessen om.

Både kommunen og de mange ældreorganisationer og foreninger tilbyder hver dag hundredevis af aktiviteter, som mange flere benytter sig af. Og nogle af disse aktiviteter blev vist frem - og afprøvet - under seniormessen.

Hele 32 stande mødte gæsterne i de to haller, og her fristede foreninger og organisationer med gode tilbud for både krop og hjerne.

Samtidig var der blandt andet dans, krolf og bowling, som deltagerne i messen kunne tage del i.

Bag de mange tilbud står et stor skare frivillige, der ulønnet er med til at skabe tilbud i hver en krog i kommunen. Fredag var udnævnt til Frivillig Fredag landet over - dagen hvor de frivilliges indsats er i fokus og hædres. Og Seniormessen blev på den måde også en festlig markering og anerkendelse af den store frivillige indsats i kommunen.

Dagen begyndte med kaffehygge, åbningstale - og ikke at forglemme livsglade sange med Grønningens kor. Herefter tog kørestolsdanserne over, og så var der frit slag ved de mange stande.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.