- Et mere end godkendt efterår

Vendsyssel FF har taget teten i 1. division

Søren Olsson
Joakim Mattsson glæder sig over, at holdet er nået dertil, hvor selv de dårlige kampe giver point. Foto: Bente Poder
Sport 14. november 2016 06:24 - Opdateret 14. november 2016 10:51

HJØRRING: Vendsyssel FF sejrede med 2-1 i søndagens hjemmekamp mod AB, og dermed røg holdet også op på førstepladsen i landets næstbedste fodboldrække.

Det var ikke til at forestille sig i starten af sæsonen, hvor der skulle fire kampe, før holdet fik det første point på tavlen.

Siden da har holdet kun smidt 10 point i 13 kampe og har nu førstepladsen - i hvert fald indtil Hobro har spillet mandag aften.

- Hvis man kigger på kampene i starten af sæsonen, så kan man jo også se, at vi i flere af dem faktisk spillede ganske godt, men vi fik ikke noget udbytte. Nu er vi nået dertil, hvor vi også ofte får udbytte, selvom vi ikke spiller godt. Og når vi spiller godt, så bliver det ofte en sejr, siger den svenske cheftræner Joakim Mattsson.

- Det er absolut et mere end godkendt efterår, når man kigger på, at vi nu ligger i toppen, og vi samtidig også er kommet videre i pokalturneringen. Men nu gælder det om at holde fast henover de sidste to kampe, så vi har et godt udgangspunkt for foråret, siger Joakim Mattsson.

Søndag spiller holdet udekamp i Skive, og efteråret sluttes med en hjemmekamp mod Roskilde 27. november.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...