Brønderslev

Et mulehår fra en sensation

Resultater langt over forventning

Amalie Nørgaard med træner Jan Philipsen i baggrunden. Privatfoto

Amalie Nørgaard med træner Jan Philipsen i baggrunden. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Pigespillerne i Brønderslev Bordtennis har imponeret hele sæsonen. I denne uge var det mindre end et mulehår fra at give sig udslag i en sensationel slutspilsplads om DM-medaljer.

Amalie Nørgaard og Agnete Kranker vandt i sidste runde samtlige holdkampe - herunder en flot 3-2 sejr over rækkens nummer to fra Sjørring.

- Dermed slutter BI og Sjørring med samme pointtal i Pigedivision vest. I indbyrdes kampe var det lige, da Sjørring vandt den første 3-2 mens BI altså denne gang trak det længste strå. Derfor skulle man til at tælle sæt i indbyrdes kampe før Sjørring fik andenpladsen og skal med til slutspillet, mens BI-pigerne måtte tage til takke med en fornem tredjeplads, fortæller Thomas Krog fra BI-Bordtennis.

Også Brønderslev 2 med Victoria Cramer og Anna Ansø slog i denne uge sine nærmeste konkurrenter 3-2. Det var Daugaard, som BI 2 dermed passerer i den samlede stilling, så det ender med en flot 5. plads.

- Det er jo resultater langt over forventning. Pigerne var i år med i rækken for at lære, så de blev helt klar til næste sæson, hvor de også er med i rækken. At det i den grad har været med og præget rækken er overraskende.

- Men årsagen er simpel - de er seriøse omkring deres sport og træner målrettet på at blive bedre. De bliver spændende at følge i næste sæson, hvor vi med rettet kan begynde at stille forventninger til dem, siger Thomas Krog.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.