Aars

Et rigtig godt år for BMX-klubben

Nogle af BMX-klubbens medlemmer fotograferet på banen med deres pokaler fra året 2013.

Nogle af BMX-klubbens medlemmer fotograferet på banen med deres pokaler fra året 2013.

AARS:Aars BMX Klub Lynet i Aars har afholdt generalforsamling, hvor formand Ole Nicolajsen kunne fortælle, at det forløbne år blev et godt år for klubben, selvom man havde ønsket sig at få en afdeling af landspokalen, men det glippede.

- Det har været et stille år med hensyn til selve banen. Den har en fin udformning, og der har ikke været meget at rette til hen over året, så der har ”kun” været den almindelige pasning at tage vare på.

- Der har været en tilgang af kørere i løbet af året. Sidste år var der ca. 20 med licens og nu er der ca. 25. I løbet af året har der været nogen forbi for at kigge og lige prøve, hvad det her nu er for noget, og for nogen bliver det til medlemskab af klubben.

- Der har været en stor medaljehøst af klubbens aktive kørere. Ved DM var der ni af sted, og der var syv med i A-finaler, en kæmpestor præstation og Peter Gammelby endte med at blive mester. Der var også mange med ved Landspokalturneringens mange afdelinger, og ved Himmerlands Cup og Løvfalds Cup var faktisk alle mand af hus.

- Der er igen ansøgt om et landspokalløb, og det er lykkedes. Det skal foregå i weekenden den 14. – 15. juni.

- Det betyder selvfølgelig ekstra aktivitet i ugerne op til, da det kræver planlægning og forberedelser at afholde så stort et løb. Der kommer ca. 300 kørere, så det kan kun finde sted med alle de frivillige hænders hjælp. Og hvis forældrene vil hjælpe lige så meget i det nye år som i det gamle, så skal det nok gå, sagde Ole Nicolajsen.

Der var to på valg til bestyrelsen. Det var Ole Nicolajsen og Peter Gammelby. Begge genopstillede og blev valgt uden modkandidater.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.