Et stævne, der vokser

Lokal opstartsturnering har udviklet sig til at blive landets næststørste krolfstævne

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

LINDHOLM:Efter en lang vinter har de nordjyske krolf-spillere endelig fået forårsgrønt græs under fødderne. Nørresundby Krolfklub skød fredag sæsonen i gang med det traditionelle opstartsstævne Sprinter Cup.

Stævnet havde i år 184 deltagere og blev afviklet for tredje år i træk i samarbejde med Dansk Arbejder Idrætsforbund (DAI).

Med så mange deltagere placerer Sprinter Cup sig nu som det næststørste opstartsstævne i Danmark, og det er i øvrigt også det eneste stævne af sin art, der bliver holdt for par.

Dysten, der fandt sted ved idrætsanlægget på Åvej 25 i Lindholm, blev suppleret af fælles formiddagskaffe med rundstykker, en god frokost samt eftermiddagskaffe med kage.

Da der ikke er klublokaler til så mange mennesker havde en af sponsorerne stillet et stort telt til rådighed.

Andre sponsorer havde sørget for præmier til de bedst placerede, til udtrækning på slagsedler og til et bankospil, der fandt sted mellem kampene.

Årets Sprinter Cup blev vundet af Vagn Knudsen og Erik Kjeldgaard fra Klarup.

På andenpladsen kom Jytte og Jens Peter Kristensen fra Østerild, mens nummer tre blev Kirsten Løgstrup og Gudrun Johansen fra Amtoft.

Interesserede kan læse mere om mulighederne for at spille krolf på hjemme- siden www.dai-nordjylland.dk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.