Gigantisk opgave at flytte et byggemarked - og tusindvis af varer

Der ligger mange timers arbejde bag at få flyttet varer og bygge et nyt og større byggemarked op

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Lars Vodstrup Pedersen er daglig leder af Jem & Fix i Thisted og selv om han før har prøvet at skulle flytte eller åbne en ny butik, så koster det stadigvæk lange arbejdsdage op til åbningen.

THISTED:Søndag morgen begynder et nyt liv på Vilhelmsborgvej for de ansatte i afdelingen af Jem & Fix i Thisted.

Her skal alle de mange tusinde varenumre og -grupper gerne være på plads og som det sidste hele IT-systemet:

- Efter lukketid lørdag aften klokken 19 begynder IT-folkene at pille det hele ned i den gamle butik. Bagefter sætter de det op i den nye, og efter nogle timer, skulle det gerne fungere, siger den daglige leder af Jem & Fix i Thisted både det gamle sted og det nye, Lars Vodstrup Pedersen.

- Det KAN godt være, at det bliver en af mine kolleger, som kommer og låser dørene, når de er færdige, siger han og forklarer, at de sidste uger har han haft nogle meget lange arbejdsdage, for at få de nye og større lokaler på Vilhelmsborgvej klar med hylder, placeringer og justeringer.

- Vi får en del mere plads til, at mange varer nu kommer til at ligge på hylderne hele året, forklarer Lars Vodstrup Pedersen.

Det er et større puslespil at få alle varer på plads de rette steder og især, når man i koncernen endnu ikke har en drejebog for indretningen af denne butikstype. Men det kommer der blandt andet med erfaringer fra Thisted.

Det er et større puslespil at få alle varer på plads de rette steder og især, når man i koncernen endnu ikke har en drejebog for indretningen af denne butikstype. Men det kommer der blandt andet med erfaringer fra Thisted.

- Jeg har og har haft stor hjælp fra kollegerne i Skive og Nykøbing Mors, siger han om det store arbejde med at flytte og indrette.

Lars Vodstrup Pedersen har dog prøvet det før andre steder, men denne gang er det hele så nyt, at der ikke er en drejebog at gå efter, så når dem højere oppe i systemet kigger på en mulig løsning i Thisted, kan det ske, at der kommer besked om, at tingene lige skal flyttes om til en anden måde at stå.

Og så er der hele drive-in delen, hvor der også skal være plads til, at kunderne kan komme rundt med en trailer, og skulle det så gå galt, at en kunde skal bakke og ikke kan, så må personalet hjælpe til:

- Den slags må vi klare, når det sker, siger han.

En del af puslespillet er også at holde varesortimentet i den gamle butik på Sennelsvej ved krydset med Østerbakken kørende.

Den nye afdeling på Vilhelmsborgvej kommer til at beskæftige 18 til 20 personer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.