Teater

Et væld af oplevelser

Hjørring Teater viser 39 opførelser på Vendelbohus denne sæson

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Skatteøen Familiemusical fra Folketeatret. Foto: Gudmund Thai

HJØRRING:På Vendelbohus kan i den kommende teatersæson se et vidtfavnende program, der spænder fra teaterkoncerten 2 x Heick med Annette Heick og farmand Keld Heick til Folketeatrets opsætning af Tennessee Williams moderne klassiker Glasmenageriet med Karen-Lise Mynster i den dominerende hovedrolle.

Sæsonen byder på i alt 23 forskellige forestillinger, men altså 39 opførelser.

Blandt andet familieforestillingen Skatteøen med Lars Bom i hovedrollen som den etbenede pirat John Silver vises også som skoleforestilling for kommunens 6. klasser over to dage.

Venskab stilles på prøve

Blandt forestillingerne er også Forestillingen Jeg Hedder Bente, som er et gæstespil fra Svalegangen i Århus.

Det handler om fire kvinder, som har holdt sammen i tykt og tyndt. Venskabet stilles på en prøve, da den ene af dem får Alzheimers allerede som 55-årig. Rollerne spilles af Benedikte Hansen, Rikke Wölck, Kirsten Peuliche og Laura Allen Müller.

Er man til Frank Sinatra kan man komme på Vendelbohus og høre Jesper Lundgaard fortolke et udvalg af mesterens evergreens akkompagneret af et seksmands orkester.

Dansk Danseteater er atter på scenen. Denne gang med Carmina Burana, som Tim Rushton og Dansk Danseteater har sat til dansetrin. Carl Orffs berømte værk er en hyldest til livet, kærligheden og de jordiske glæder.

Ny grøn elevator

I den muntre afdeling får Vendelbohus også ny, grøn elevator i denne sæson.

Lisbet Dahl har instrueret den klassiske komedie, hvor drinken Den Grønne Elevator indgår. Gæstespil fra Gur Teater produceret af Tivoli 29. marts. Bodil Jørgensen, Tommy Kenter, Ann Eleonora Jørgensen Alexandre Willaume og Mathilde Norholt er blandt aktørerne.

Den Jyske Operas Kor kommer også på besøg i denne sæson. Koret lukker og slukker sæson 2014-2015 7. maj med en operakoncert med et udvalg af berømte operakor og operaarier. Med værker fra blandt andre Puccini, Bizet, Mozart, Verdi og Carl Nielsen.

Se mere på www.teaterbutikken.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst