Skolelukninger

Et valg mellem to onder - skolelukninger eller færre timer

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Chauffør Christian Nyholm Thomsen, Vestergade Sæby: - Vi skal ikke lukke skoler og slet ikke have flere i klasserne. Hvis der er for mange børn i en klasse, er der altid nogen på bageste rækker, der ikke får lært noget, men bare bliver overladt til sig selv. Så det skader eleverne, hvis der bliver for mange i klassen. Jeg mener højst, der bør være 15. Jeg har ikke selv børn, så jeg taler ud fra mine egne erfaringer, dengang jeg gik i en lille skole i Gundestrup og senere i Hørby.

NY FREDERIKSHAVN: Storkommunen skal finde millioner i besparelser for at få enderne til at nå sammen i de kommende års budgetter. Det kommer til at gå ud over skolerne, som også er under pres for besparelser på grund af faldende elevtal. Men skal der lukkes skoler og proppes flere elever i klasserne på de resterende skoler for at spare. Eller skal politikerne hellere skære i børnenes undervisningstimer. Det har vi spurgt fem personer om på Krystaltorvet i Sæby og på gaden i Præstbro. Svarene var bestemt ikke entydige.